Aanmelden

 

Als u na de rondleiding enthousiast bent en u zich kunt vinden in de uitgangspunten van onze school, dan kunt u uw kind bij ons aanmelden. De aanmelding voor een basisschool in Utrecht verloopt voor kinderen geboren zijn na 1 oktober 2018 op een centrale manier. Meer informatie hierover vindt u via onderstaande knop.

aanmelden via Naar de basisschool

Vrijwel alle basisscholen in Utrecht en de gemeente Utrecht hebben afspraken gemaakt over een nieuwe manier van aanmelden. Onze school neemt hier ook aan deel. Ouders kunnen voor hun kind elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen. Ouders weten snel op welke school er plaats is. Scholen weten op tijd welk kind er bij hen naar school komt. Alle kinderen maken, in een gelijke situatie, evenveel kans om op de school van hun keuze te komen.

 

Uw kind is 3 jaar en/of afkomstig van een andere school

Als uw kind 3 jaar of ouder is kunnen we geen plek bij ons op school garanderen. We willen u vragen een mail te sturen naar aanmelden.montessori@ksu.nl. We zullen per gezin bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Bij aanmelding van een leerling met een lichamelijke of verstandelijke handicap en/of kinderen die veel extra zorg nodig hebben, neemt de schoolleiding een apart besluit, afhankelijk van de wensen van de ouders en de mogelijkheden van de school. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Ik zoek een basisschool